RentNGo Bucuresti Rent a car aeroport Bucuresti – 0729 80 8000

De ce RentNGo?

05.24.2013 · Posted in About Rent a car Romania
Pocket

Ultima data cand a trebuit sa merg mult prin tara, am ales varianta de mers cu trenul. Nici nu va inchipuiti ce calvar a trebuit sa suport, mai ales daca puneti la socoteala urmatoarele elemente: biletul de tren nu mai consta asa putin cum costa odata, conditiile din tren nu sunt catusi de putin cele direct proportionale cu pretul biletului, ceilalti calatori pot sa deranjeze de cele mai multe ori (mai ales atunci cand isi uita doza zilnica de bun simt acasa), timpul de ajuns la destinatie se dubleaza.

Practic, personal nu vad niciun avantaj in a merge cu trenul nicaieri. Singurii oameni obligati sa mearga cu trenul sunt cei fara carnet de conducere. Insa, daca detii un carnet de conducere si vrei sa fii independent, solutia cea mai buna e sa inchiriezi o masina. Preturi pentru toate buzunarele, masini pentru toate gusturile si timpul la discretia ta. Asta ca sa nu mai vorbim despre confort, fireste.

Cum inchiriezi o masina in 5 pasi simpli? Cum spune si titlul: simplu! In primul rand alegi perioada in care doresti sa inchiriezi masina, apoi alegi locatia, marca de masina, accesoriile, se trimite rezervarea et, voila! Despre asta am mai vorbit, dar, pentru ca subiectul este deosebit de important pentru noi, am zis ca are rost sa va reamintesc. Iata de ce trebuie sa alegeti RentNGo! Pentru ca la noi totul este simplu si pentru ca la noi beneficiati de toate conditiile pentru a avea cea mai frumoasa calatorie!

Comments are closed