RentNGo Bucuresti Rent a car aeroport Bucuresti – 0729 80 8000

Inchirieri auto ieftin Bucuresti

Pocket

Ai nevoie de o masina pentru o ora, o zi  sau o saptamana, dar nu vrei sa scoti din buzunar mai mult decat este nevoie? Poti sa inchiriezi o masina ieftin sau sa eviti cheltuielile suplimentare daca stii cateva trucuri.

Ai grija la costurile suplimentare si la eventualele costuri ascunse.  Nu te sfii sa intrebi daca in afara de pretul afisat mai exista si altele care nu sunt mentionate.  Pentru o taxa zilnica sau saptamanala poti sa primesti un GPS sau un portbagaj suplimentar. Gandeste-te daca chiar ai nevoie de aceste lucruri si daca nu poti gasi metode alternative. De asemenea, micile rasfaturi precum clima bi-zonala sau radioul cu MP3 player s-ar putea sa nu fie necesare pentru un drum scurt si pot incarca factura destul de mult.

Citeste contractul de inchiriere. Fii atent la detalii, mai ales la ora la care trebuie sa returnezi masina. De obicei daca depasesti ora stabilita prin contract, va trebui sa platesti penalizari sau ti se va opri garantia. Vezi daca exista o taxa speciala pentru a lasa  sau a ti se aduce masina intr-un anumit loc si calculeaza daca este mai ieftin sau mai scump decat sa mergi tu la reprezentanta rent-a-car.

Fii atent la costul benzinei. Masinile se iau cu rezervorul plin si se returneaza la fel. Daca nu o faci este posibil sa platesti benzina lipsa la un pret mai mare decat la benzinarie.  Afla daca ai un numar de kilometri limitati sau poti conduce oricat. Pentru distantele suplimentare poti fi taxat.

Rezerva in avans. Daca rezervi o masina cu 2-3 luni in avans, ai mult mai multe optiuni in a alege modelul pe care ti-l doresti si poti beneficia de preturi ieftine. Dupa ce rezervi, poti contacta compania de rent a car cu cateva saptamani inainte pentru a verifica daca nu au aparut noi oferte sau daca nu au scazut cumva preturile. In plus, avand timp, poti compara mai multe oferte si alege cel mai bun pret.

Inchiriaza pe o perioada mai mare. Costul pe zi scade daca perioada pe care rezervi o masina creste. De obicei beneficiezi de a sasea sau a saptea zi gratuit. Daca stii ca vei avea nevoie de o masina inchiriata de mai multe ori, poti incheia contracte pe termen lung cu tarife speciale, de multe ori neafisate.

Plateste atunci cand rezervi. Multe agentii iti vor oferi un discount daca platesti atunci cand rezervi o masina.

Intreaba daca beneficiezi de un discount pentru pentru ca faci parte dintr-un anumit club sau pentru ca lucrezi la o anumita companie.  Ai fi surprins, dar de multe ori raspunsul este pozitiv.

Fa poze automobilului inainte de a pleca cu el. Asta te poate ajuta sa eviti neintelegerile cand aduci masina inapoi si te poate ajuta sa eviti costuri neprevazute.

Incearca sa gasesti masina de care ai nevoie si nu te limita doar la companiile foarte mari. Companiile mai mici ofera un serviciu mai personalizat si mai flexibil si de multe ori si preturi ceva mai bune.  La o companie mai mica poti primi un rapuns mai rapid si poti negocia mai rapid cateva ore de inchiriere. De multe ori, reusesti sa vorbesti direct cu persoana de decizie.

„Graba strica treaba”. Poverbul romanesc este valabil si in acest caz si nu numai ca strica treaba, dar te poate costa si bani.

Comments are closed