RentNGo Bucuresti Rent a car aeroport Bucuresti – 0729 80 8000

Inchirieri masini pe termen lung

03.11.2013 · Posted in Diverse
Pocket

Oamenilor le scapa din vedere un lucru, un serviciu sau un produs achizitionat pe permen lung se poate dovedi a fi mai avantajos, tocmai pentru ca orice produs achizitionat la cantitate mai mare sau pe o perioada de timp mai mare, ofera astfel de avantaje. Cam asa e si cu RentNGo, daca stai sa te gandesti, firma nefacand exceptie de la regula. Acestea fiind spuse, am sa dau un exemplu care se potriveste celor spuse mai devreme, pentru a intelege toata lumea exact care e chestia.
Sa spunem ca se inchiriaza un automobil din clasa business. Bun, in mod normal, daca am inchiria automobilul respectiv pentru o singura zi, ar trebui sa platim echivalentul sumei de 100 euro. Daca il inchiriem pe perioade mai lungi, ca de exemplu 2-3 zile, costul per zi se reduce cu 10 euro, astfel incat sa ajungem sa platim 90 euro pe ziua de inchiriere. Daca automobilul respectiv ne trebuie intre 4 si 7 zile, costurile ajung la 80 euro pe zi, 8-10 zile fiind echivalentul a 70 euro, ajungand la cea mai avantajoasa perioada, si anume 21-30 zile, perioada care ne reduce costurile de plata per zi cu (atentie) 40 euro, platind pentru o singura zi doar 60 euro. Economia va fi imensa !

Fireste, eu am dat doar un singur exemplu pentru ca dumneavoastra, cei ce cititi acest blog sa intelegeti utilitatea unei astfel de oferte, ele fiind mult mai multe pe site-ul oficial RentNGo.

Comments are closed