implant mamar

sonoff

implant dentar bucuresti

lenjerii de pat

pret marire buze bucuresti verighete

Conditii de inchiriere

Conditii generale pentru inchirieri masini: Clientul este rugat sa citeasca si sa confirme acceptarea contractului si semnarea Contractului de inchirieri masini. Acesta trebuie sa indeplineasca toate conditiile stipulate mai jos. Proprietarul isi rezerva dreptul de a refuza inchirierea unui autovehicul fara explicatii.

Varsta clientului: Clientul si conducatorii desemnati, mentionati in prezentul contract de inchirieri auto trebuie sa aiba minim 21 de ani si sa fie posesorii unui permis de conducere valid, cu o vechime mai mare de 1 an.

Plata: Tarifele pentru inchirieri masini sunt stabilite in Euro si contin TVA-ul si asigurarile catre terti. Plata se face cu cash in avans, in $, EUR sau LEI, la cursul BNR din ziua efectuarii platii. La livrarea masinii inchiriate se solicita o garantie de 200-500 Euro, in functie de clasa masinii inchiriate. Garantia nu va fi returnata clientului, in cazuri de distrugeri ce apar in interiorul sau exteriorul autoturismului inchiriat (200-500 EUR), furt ale partilor autoturismului inchiriat, pierderi ale documentelor autoturismului (100 EUR) sau ale cheilor (150 EUR), stricarea ambreiajului (200-500 EUR). Aceasta suma va fi restituita clientului la recuperarea autoturismului inchiriat in buna stare de functionare si de caroserie, cu toate documentele, accesoriile din dotarea masinii inchiriate, conform protocolului predare-primire semnat la livrarea masinii.

Carburant si ulei: Combustibilul nu este inclus in pret si se afla in sarcina clientului. Masina de inchiriat se livreaza cu rezervorul plin, urmand a fi recuperata in aceeasi stare. La recuperarea masinii inchiriate, pentru combustibil lipsa, indicat la bord, se calculeaza diferenta si se achita de client la pretul de 1.5 euro/litru. Uleiul si intretinerea vehiculului inchiriat sunt in sarcina proprietarului

Predare si recuperare masina: Livrarea si restituirea autoturismului inchiriat se face la locul, data si ora stabilite de client si mentionata in Contractul de Inchirieri Auto, fara costuri sau tarife suplimentare pe raza orasului Bucuresti. Livrarea si restituirea masinii de inchiriat se poate efectua si la alte locatii din tara, cu acordul proprietarului si pe baza unui tarif convenit. Masina inchiriata va fi predata clientului in conditii generale bune, fara defectiuni ascunse sau vizibile, orice informatie asupra conditiilor de prezentare ale autoturismului fiind facuta in contract. Clientul va returna autoturismul inchiriat impreuna cu actele, accesoriile si echipamentele la locul, data si ora precizate in Contractul de inchirieri masini. In caz de intarzieri anuntate, de pana la o ora, nu se percep tarife suplimentare. La returnarea autoturismului inchiriat cu o intarziere anuntata intre una si trei ore fata de ora specificata in Contractul de Inchirieri Masini se percepe un tarif suplimentar pentru o jumatate de zi de inchiriere, iar la intarzieri de mai mult de 3 ore se percepe un tarif suplimentar pentru o zi de inchiriere. La expirarea duratei de inchiriere prezentul contract devine nul daca nu s-a convenit altfel. Autoturismul inchiriat se declara furat la Politie daca intarzierea nu se anunta.

Utilizarea autoturismului inchiriat: Clientul se angajeaza sa conduca vehiculul inchiriat respectand dispozitiile legale privind circulatia pe drumurile publice. Masina va fi condusa NUMAI pe drumuri NATIONALE sau EUROPENE marcate corespunzator. Este interzisa conducerea masinii inchiriate pe drumuri de tara neasfaltate nemarcate,paduri sau drumuri forestiere. - va pastra in permanenta cheile si talonul asupra sa atunci cand nu se afla in autoturismul inchiriat si nu le va incredinta altei persoane care nu figureaza in contractul de inchirieri masini. - nu va supraincarca autoturismul inchiriat si nu-l va folosi pentru transport marfa - nu va folosi autoturismul inchiriat in curse, teste, sau pentru a impinge sau remorca alte vehicule sau remorci - nu va efectua reparatii asupra autoturismului inchiriat decat la garaje autorizate si numai cu acordul si conform cu instructiunile proprietarului,plata lucrarilor efectuate se ramburseaza pe baza prezentarii facturii eliberate pe numele proprietarului, insotita cu devizul de reparatii - nu va lasa masina deschisa (usi, geamuri, compartiment bagaj) cu cheile in contact - va utiliza autovehiculul inchiriat in concordanta cu instructiunile de folosire ale autoturismului inchiriat emise de producatorul acestuia.

Asigurari pentru inchirieri masini: Vehiculul inchiriat este asigurat pentru daune cauzate tertilor numai pentru perioada de inchiriere specificata in Contractul de Inchiriere. Daunele suferite de vehiculul inchiriat, din vina clientului,sau cu autor necunoscut sunt asigurate,mai putin o suma – depozitul de garantie – ce este in sarcina clientului. Aceasta suma este specificata in contractul de inchiriere. In caz de accident este obligatorie declararea acestuia la Politie care va constata daunele si va elibera Procesul Verbal de Constatare si Autorizare de reparatii. Aceste documente sunt indispensabile pentru functionarea asigurarii si pentru repararea autovehiculului. Declaratia la Politie este obligatorie in toate cazurile: daca sunteti vinovat, daca sunteti vinovat dar nu sunteti implicat, daca partea responsabila nu este identificata (exemplu: daune in parcare in lipsa dvs). Fara aceste documente clientul este responsabil pentru costurile TOTALE DE REPARATII. Conducerea sub influenta alcolului,drogurilor,de catre conducatorul desemnat atrage suportarea consecintelor legii (Asigurarea casco nu mai este valabila). In cazul in care autoturismul inchiriat nu va fi inapoiat in aceleasi conditii ca la livrare, depozitul (200 - 500 Euro) va fi retinut de proprietar,iar in cazul in care asigurarea nu despagubeste pagubele din vina clientului ex. (a condus sub influenta alcolului, narcoticelor sau alte substante), clientul este obligat la plata integrala a autoturismului avariat.

Dupa expirarea perioadei de inchiriere clientul ramane responsabil pentru plata amenzilor sau a altor costuri depistate ulterior chiar daca contractul a expirat. Jurisdictie: Orice litigiu ce apare in derularea prezentului contract va fi supus instantelor competente a jurisdictiei din Bucuresti.