liposuctie modelare corporala bucuresti

sonoff

tarife implant dentar bucuresti

lenjerii de pat

pret marire buze bucuresti verighete

Inchirieri auto pe termen lung

Inchirierea unei masini pe  temern lung (management de flota) inseamna o durata de peste 30 zile, conditiile de inchiriere fiind diferite. Pentru acest tip de inchiriere  va rugam sa ne contactati pentru o oferta completa.

Si daca inchirirea unei masini ar costa mai putin decat achizitionarea acesteia? Este cazul sa optati pentru o inchiriere de masina pe termen lung. Pe de alta parte aceasta optiune va ofera posibilitatea de a schimba masina in mod frecvent! Dar cel mai important lucru este ca veti lasa deoparte toate problemele legate de mecanica si de intretinerea masinii.

Achizitionarea unui automobil este sinonima cu o pierdere de bani, intretinerea masinii devenind din ce in ce mai greu de suportat de catre proprietar. Cumpararea unei masini pare din ce in ce sa nu mai reprezinte solutia ideala... solutia ideala pare a fi in momentul de fata inchirierea unei masini pe termen lung prin Rent NGo!

A cumpara o masina nu inseamna o investitie buna, mai degraba seamana cu o pierdere de bani. Mai concret un automobil nou pierde cam 25% din valoare odata cu primii kilometri... pe o perioada de 3 ani capitalul investit se poate deprecia cu pana la 50%. Fara sa punem la socoteala toate cheltuielile legate de intretinere... Incepand cu acest an va oferim posibilitatea de a achizitiona anvelope iarna second hand prin intermediul fimei noastre import Germania.