implant mamar

sonoff

implant dentar bucuresti

lenjerii de pat

pret marire buze bucuresti verighete

Dacia Logan Benzina,gas 1.6mpi

inchirieri masini, inchirieri auto, bucuresti, aeroport, rent a car, otopeni, baneasa

Versiune
Laureate este echipata cu elemente suplimentare:
• computer de bord
• proiectoare de ceata
• contur cromat al calandrului
• aer conditionat
• oglinzi electrice
• scaun cu reglare lombara si pe înaltime
• portbagaj cu eleron încorporat
• spatiu depozitare la baza consolei

Exterior
Alegerea unei caroserii în trei volume s-a impus de la început, aceasta fiind percepută ca valorizantă şi statutară în segmentul său. Pavilionul înalt şi geamurile laterale verticale optimizează spaţiul interior, deschiderea portbagajului care asigură un prag de încărcare foarte jos este protejată de partea superioară a barei de protecţie. Blocurile optice din spate, plasate în unghi, atenuează muchiile structurate ale vehiculului.
Liniile bine conturate de la capotă până la partea spate dinamizează alura generală şi îi conferă un aspect contemporan. Pasajele de roţi sunt bine definite, părţile laterale ale caroseriei sunt netede şi capota este profilată.
Noua Colecţie Logan vine cu portbagajul prevăzut cu buton de deschidere, grila calandrului în tonul caroseriei, iar portbagajul este prevăzut cu eleron încorporat pentru versiunile Laureate, Laureate Plus şi Ambition.
Partea din faţă exprimă noua identitate a mărcii Dacia. Ea prefigurează viitoarele modele ale acestei mărci. Pe calandru, noul blazon este pus în valoare.
Interior
Imbinările şi alegerea materialelor reflectă robusteţea şi calitatea interiorului. Planşa de bord monobloc elimină îmbinările aparente, ascunde şuruburile de fixare şi garantează o excelentă rezistenţă în timp. În centru, consola regrupează comenzile pentru climatizare şi radio care sunt uşor accesibile şi simple de utilizat. Designul acestei console, discret şi funcţional, contribuie la plăcerea călătoriei. Postul de conducere, orientat către şofer, exprimă plăcerea de a conduce.
Logan Noua Colecţie primeşte tapiţerii noi cu un design original, asociate unor covoare noi. Un nou schimbător de viteze este prezent pe toate versiunile, accentuând modernitatea habitaclului. Logan este dotat cu o nouă gamă radio disponibilă cu Radio Casetofon sau Radio CD cu panou detaşabil, în funcţie de versiune. Versiunile Laureate, Laureate Plus şi Ambition sunt dotate cu un spaţiu de depozitare suplimentar la baza consolei.

Motorizari
1.4 MPI 75 CP
Datorită supleţei, vivacităţii şi confortului pe care îl oferă în timpul condusului, motorul de 1.4 MPI 75 CP accentuează plăcerea de a conduce.

Siguranţă
Sig Siguranţa activă
Soluţiile alese pentru siguranţa activă Logan pornesc de la echipamentele existente în gama Renault:
•    punte faţă reconcepută în întregime pe baza modelului Clio II
•    punte spate derivată din cea a platformei B (modelul Modus)
•    prestaţii de frânare şi direcţie (mecanică sau cu asistenţă hidraulică în funcţie de versiune) ce corespund exigenţelor caietelor de sarcini Renault.
În versiunea vârf de gamă, Logan este echipată cu sistemul ABS Bosch 8.0, de aceeaşi generaţie cu cel al modelului Megane II, cu repartitor electronic al forţei de frânare EBV.
Siguranţa pasivă
Fiind concepută pe o platformă derivată din platforma B (Renault Modus / Nissan Micra), Logan beneficiază de toate fundamentele ingineriei Renault privind securitatea şi ţinuta de drum (în funcţie de versiuni):
•    airbag şofer şi pasager, centuri de siguranţă faţă/spate în 3 puncte şi tetiere spate
•    protecţii pentru membrele inferioare şi bazin pentru şofer şi pasager în partea frontală şi în panourile uşilor
•    planşă de bord cu o structură tip fagure care reduce consecinţele impactului asupra genunchiului, traversă de reţinere a bagajelor.

Date tehnice
Capacitate:1390 cmc
Putere:75 CP
Cutie viteze:manual (5 trepte)
Viteza maxima:162 km/h
Consum mixt:6.90 l/100 km
Consum urban:9.40 l/100 km
Consum in afara orasului:5.50 l/100 km
Dimensiuni:4250 x 1735 x 1525
Numar usi:4