liposuctie modelare corporala bucuresti

sonoff

tarife implant dentar bucuresti

lenjerii de pat

pret marire buze bucuresti verighete

Inchirieri auto/masini aeroport Otopeni Bucuresti

Pentru numai 10 euro RentNGo inchirieri auto va pune la dispozitie serviciul de inchirieri auto aeroportul Bucuresti Otopeni - Henri Coanda. Pentru afaceri sau scop personal, masinile RentNGo pentru inchirieri auto sunt potrivite pentru Dumneavoastra. Firma noastra de inchirieri masini Bucuresti cu livrare in Otopeni va ofera o gama larga de autoturisme in functie de necesitatile Dumneavoastra, de la masini clasa precum Chevrolet Spark, economice precum Dacia Logan pana la masini de inchiriat standard sau microbuze.

Infiintata in 2007, Rentngo ofera servicii de inchirieri auto Bucuresti Otopeni la preturi corecte si fara taxe ascunse. Livrarea si/sau predarea auto in aeroportul Otopeni este de numai 10 euro.

Prealuare si predarea masinii se poate efectua la aeroportul Henri Coanda - Otopeni, sau la orice adresa din Bucuresti.  Rentngo inchirieri masini aeroport Otopeni Bucuresti va ofera gratis livrarea autoturismului pe toata raza orasului Bucuresti in intervalul orar 09:00 - 22:00. Inafara acestui interval orar se percepe o taxa de 10 euro.

Masinile se pot rezerva online prin intermediul modulului de rezervari sau prin telefon 0729 80800.

 


Vizualizare hartă mărită

Inchirieri masini aeroport Otopeni cu sofer - Transfer Bucuresti sau alte orase din Romania

RentNGo inchirieri auto Bucuresti Otopeni va pune la dispozitie serviciul de transfer aeroport cu sofer, serviciu disponibil din aeroportul Otopeni Bucuresti. Tariful practicat este in functie de masina aleasa si de destinatie. Pentru mai multe informatii refertitoare la acest servciu va rugam sa ne trimiteti o cerere de oferta la adresa de email costin.predoi@rentngo.ro sau sa ne contactati la numarul de telefon 0729808000.

 

TABEL SOSIRI/PLECARI AVIOANE DE PE AEROPORTUL OTOPENI