inchirieri masini, inchirieri auto, rent a car bucuresti

stomatogie dentexcela3 bucurestivideo protect aku supraveghere livrare fructe la birou

Inchirieri auto/masini aeroport Otopeni Bucuresti

MOMENTAN NU AVEM MASINI DISPONIBILE VA RUGA ACCESATI LINKUL DE MAI JOS PENTRU A VEDEA SI OFERTE PARTENERILOR NOSTRI, MULTUMIM! ->

Pentru numai 10 euro RentNGo inchirieri auto va pune la dispozitie serviciul de inchirieri auto aeroportul Bucuresti Otopeni - Henri Coanda. Pentru afaceri sau scop personal, masinile RentNGo pentru inchirieri auto sunt potrivite pentru Dumneavoastra. Firma noastra de inchirieri masini Bucuresti va ofera o gama larga de autoturisme in functie de necesitatile Dumneavoastra, de la masini clasa precum Chevrolet Spark, economice precum Dacia Logan pana la masini de inchiriat standard sau microbuze. 

Infiintata in 2007, Rentngo ofera servicii de inchirieri auto la preturi corecte si fara taxe ascunse. Livrarea si/sau predarea.

Prealuare si predarea masinii se poate efectua la aeroportul Henri Coanda - Otopeni, sau la orice adresa din Bucuresti.  Rentngo inchirieri masini aeroport Otopeni Bucuresti va ofera gratis livrarea autoturismului pe toata raza orasului Bucuresti in intervalul orar 09:00 - 22:00. Inafara acestui interval orar se percepe o taxa de 10 euro.

Masinile se pot rezerva online prin intermediul modulului de rezervari sau prin telefon 0729 80800.

 

Inchirieri masini aeroport Otopeni cu sofer - Transfer Bucuresti sau alte orase din Romania

RentNGo va pune la dispozitie serviciul de transfer aeroport cu sofer, serviciu disponibil din aeroportul Otopeni Bucuresti. Tariful practicat este in functie de masina aleasa si de destinatie. Pentru mai multe informatii refertitoare la acest servciu va rugam sa ne trimiteti o cerere de oferta la adresa de email costin.predoi@rentngo.ro sau sa ne contactati la numarul de telefon 0729808000.

 

TABEL SOSIRI/PLECARI AVIOANE DE PE AEROPORTUL OTOPENI